Kántor Zsuzsa Kozmetika

Arckezelések, arcfiatalítás Szigetszentmiklóson közel 30 év tapasztalattal! Ilcsi és Xtreme Lashes referencia szépségszalon!

Elérhetőség

Kántor Zsuzsa Kozmetika

Szigetszentmiklós
Bajcsy-Zsilinszky utca II. üzletsor

E-mail: kantorzsu@gmail.com

Telefon:
+36-20-9367636
Nyitva tartás:

Hétfő 12:00-20:00
Kedd 08:00-14:00
Szerda 12:00-20:00
Csütörtök 08:00-14:00
Péntek: 12:00-20:00
Szombat zárva
Vasárnap zárva

Megszépülni biztonságosan

A HIFU arcfiatalítás biztonságos és eredményes: ezért kezd a vezető arckezelő eljárássá válni. Mégis számos, egymásnak ellentmondó információ kering róla az interneten, ezért szeretnénk most hiteles útmutatóval szolgálni leendő vendégeinknek.

Leírjuk a kezelés technikai alapjait, a menetét, és azt, hogy mire számíthat utána. Így Ön alaposan feltérképezheti az eljárás hatásait és működését, és pontosan tudja majd, mire kell figyelnie!

A HIFU kezeléseket mindenhol igen magas áron kínálják, még egy részleges arckezelés (pl. egy szemkörnyék-kezelés) ára is 100.000 Ft körül mozog. Ennek több oka is van:

  1. Egyrészt a jó kezelőgép ára magas, ráadásul a kezelőfej-végeket bizonyos számú lövés után le kell cserélni, és az is sokba kerül. Így, ha egy kezelő jó géppel dolgozik, eleve igen magas önköltséggel tud csak kezelni.
  2. A HIFU kezelést egy igényes kezelőhelyen nagy szaktudású, tapasztalt, rutinos kezelő végezheti, az ő ideje szintén drága.
  3. Végül pedig egy kiemelkedően eredményes eljárásról van szó. HIFU-val egyetlen kezelés után hasonló eredményeket láthatunk, mint egy arcfelvarrás vagy egy egész sorozat valamilyen más, hatékony kozmetikai eljárás után, amire összességében megint csak sok pénzt kell kifizetni.

Mivel a HIFU kezelés lényege, hogy szöveti sérüléseket okozunk a bőr bizonyos mélységeiben, csak kiváló készülék és képzett kezelő mellett garantálható a kezelés eredménye és biztonságossága

Mielőtt HIFU kezelésre szánja el magát, olvassa át honlapunkat! Itt részletesen tájékozódhat a felől, hogy pontosan hogyan is működik ez az eljárás. Megismerheti, hogy milyen áron, milyen időtávlatban milyen hatásai vannak, vagyis Ön reálisan mire számíthat a kezelés eredményeként.