Kántor Zsuzsa Kozmetika

Arckezelések, arcfiatalítás Szigetszentmiklóson közel 30 év tapasztalattal! Ilcsi és Xtreme Lashes referencia szépségszalon!

Elérhetőség

Kántor Zsuzsa Kozmetika

Szigetszentmiklós
Bajcsy-Zsilinszky utca II. üzletsor

E-mail: kantorzsu@gmail.com

Telefon:
+36-20-9367636
Nyitva tartás:

Hétfő 12:00-20:00
Kedd 08:00-14:00
Szerda 12:00-20:00
Csütörtök 08:00-14:00
Péntek: 12:00-20:00
Szombat zárva
Vasárnap zárva

HIFU kezelés menete

Kezelésérzet

A HIFU kezelés nem túlzottan fájdalmas, de a kezelést éreznie kell. Ha nem érez semmit, akkor valószínűleg nincs meg az a hősérülés, amire szükség van az eredményekhez.

Mit várhat a kezelés után?

Kezelés után közvetlenül picit fel fog duzzadni a kezelt terület, és kipirosodik. Ez nem lesz nagyon látványos, és nem fogja akadályozni abban, hogy emberek közé menjen. Kezelés után folytathatja a napi teendőit, mintha mi sem történt volna. Néhány óra múlva a duzzanat és a pír már nem is látható.

A következő napokban érzékeny lehet a terület, hiszen több ezer pici, láthatatlan seb kezd egyszerre gyógyulni. Nem kell fájdalommal számolnia, nem lesz szükség fájdalomcsillapítóra, vagy borogatásra.

Bár a kezelés nem jár felszíni sérüléssel, azért ne nagyon tegye ki a kezelt területet napnak, inkább tegyen fel erős fényvédő krémet, ha kimegy a szabadba!

1-2 héten belül lezajlik a sebgyógyulás, 4-6 hét múlva pedig beindul az új kollagén termelődése. 2-3 hónap után láthatja a TOP eredményeket, amik egyéntől függően kb. 1 évig (vagy akár még tovább) tartósak.

Lássunk egy lezajlott kezelést képekben!

A változások követése

Fontos, hogy mindig csináljon magáról képet kezelés előtt, kezelés után közvetlenül, és később hetente! Amikor kezelés után nap-mint-nap többször is a tükörbe néz, egész egyszerűen nem fogja látni magán a változást. Ugyanígy nem fogják látni azok sem, akik a közvetlen környezetébe tartoznak, és akikkel rendszeresen, napi szintet találkozik.

Ha csak a tükörre hagyatkozik, könnyen azt gondolhatja, hogy nem is volt eredményes a kezelés, fölösleges volt fizetni érte.

De ha ránéz a képekre, akkor már teljesen más lesz a véleménye, mert reális képe lesz az előtte-utána állapotról, és sokkal hitelesebben fogja látni a változást.