• HIFU
  • Ilcsi még 1
  • 3D szempilla
  • Ilcsi kozmetikumok

Elektrokozmetika

Mezoterápia (tű nélküli)

A kezelés elsődleges célja a hatóanyagok bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe. A kezelőfej által kibocsátott speciális elektromágneses hullámok a bőr szarurétegén - csatornákhoz hasonló, szabad szemmel nem látható - de valós nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. Ezeken keresztül hatékonyan szívódik fel bármely hatóanyag.

A kezelés javallatai:

  • hatóanyag bevitel
  • hidratálás
  • öregedési tünetek, ráncok kezelése
  • feszesítés

Rádiófrekvenciás feszesítés

A rádiófrekvencia használatával az energia egyenletes területen melegíti az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület kevésbé melegszik fel. Ezáltal fokozódik az anyagcsere-folyamat, mely növeli a sejtek aktivitását, gyorsítja a vér- és nyirokkeringést, felszabadulnak a méreganyagok, javul az oxigenizáció, a fibroblastok aktivizálódnak. A bőr kollagén és elasztin termelése serken, ezáltal rugalmasabb, feszesebb lesz a bőr.

A rádiófrekvenciás technológiával végzett, kúraszerű kezelések során a kezelt terület látványosan átalakul. A bőr megújul, feszesebbé, fiatalosabbá, üdévé válik.


Mikrodermabrázió (bőrcsiszolás)

A mikrodermabrázió jelenleg a leghatékonyabb bőrcsiszolás, melynek során a bőr legfelső, elhalt hámrétegét távolítjuk el. Ennek eredményeként hússzor annyi hatóanyag tud felszívódni a bőrbe. Vékonyodnak a ráncok, a barázdák csökkennek. Halványodnak a májfoltok és az aknés hegek.


Bőrfeszesítő

A kezelés egyediségét az adja hogy az ultrahang segítségével hatóanyagot tudunk bejuttatni, miközben a interferenciás áram segítségével izomtornáztatást tudunk végezni. Ennek hatására fokozódik az anyagcsere, rugalmassá teszi a bőrt, elősegíti a kollagén és elasztin rostok képződését, ráncsimító.


Delejező

A delejező készülékkel elektromágneses kezeléseket lehet végezni. Kiválóan használható a bőr méregtelenítésére és az izmok tornáztatására. Fokozza a nyirokkeringést, csökkenti a szem alatti ödémákat, feszesít. Nagyon kellemes, relaxáló, nyugtató érzés.

Elérhetőség

Kántor Zsuzsa Kozmetika

Szigetszentmiklós
Bajcsy-Zsilinszky utca II. üzletsor

E-mail: kantorzsu@gmail.com

Telefon:
+36-20-9367636
Nyitva tartás:

Hétfő 12:00-20:00
Kedd 08:00-14:00
Szerda 12:00-20:00
Csütörtök 08:00-14:00
Péntek: 12:00-20:00
Szombat zárva
Vasárnap zárva