• HIFU
  • Ilcsi még 1
  • 3D szempilla
  • Ilcsi kozmetikumok

Kántor Zsuzsa Kozmetika

Megtalálni a nekünk való kozmetikust, kozmetikát nem könnyű feladat. Hiszen az arcunkat, bőrünket, testünket bízzuk rá és szeretnénk megszépülni a kezei között.

Közel 30 éve dolgozom ebben a szakmában, több mint 50 törzsvendégem van. Kozmetikám Szigetszentmiklós szívében a Bajcsy-Zsilinszky utca II. üzletsorán található meg, ahol barátságos, légkondicionált, kényelmes környezetben fogadom a vendégeket.

1988-ban szereztem meg a kozmetikus végzettséget, azóta folyamatosan Szigetszentmiklóson dolgozom. Gyakorlati tanulmányaimat az Operett színház mellett működő szépségszalonban végeztem, itt találkoztam és ismerkedtem meg személyesen Ilcsi nénivel illetve az ő gyógynövényeivel. Oktatóm Sipos Zita sminkmester volt, aki megtanított a sminkelés fortélyaira is.

Folyamatosan követem a szakmában megjelenő újdonságokat, amelyeket beépítek a mindennapi munkámba. A látványosabb eredmények eléréséért szívesen használom a legkorszerűbb elektrokozmetikai gépeket.

A kezelések során csak természetes biokozmetikumokat használok. A különböző lehetőségek közül mindig a vendég bőrtípusa alapján választom a neki legmegfelelőbb kozmetikumokat és eljárásokat.

Legújabb szolgáltatásom a Magyarországon újdonságnak számító HIFU arcfiatalító kezelés, mely Szigetszentmiklóson csak nálam érhető el.

Kozmetikám több évtizede Ilcsi referenciaszalonként működik.

Mester stylistként nyolc éve készítek Xtreme Lashes szempilla hosszabbítást. A munkám elismerése képpen a minőség nagykövete cím után, 2016-ban megkaptam a cég referenciaszalon kinevezését.

A magas színvonalú szakmai munka mellett figyelek arra, hogy a kezelések alatt vendégeim minden kényelme meglegyen és egyben ki is kapcsolódjon nálunk a mindennapok rohanásából.

Ugyan minden esetben bejelentkezés szükséges a kozmetikába, de mindent megteszek, hogy megtaláljuk a megfelelő időpontot.

Várom Önt is szeretettel!

Kántor Zsuzsa

Elérhetőség

Kántor Zsuzsa Kozmetika

Szigetszentmiklós
Bajcsy-Zsilinszky utca II. üzletsor

E-mail: kantorzsu@gmail.com

Telefon:
+36-20-9367636
Nyitva tartás:

Hétfő 12:00-20:00
Kedd 08:00-14:00
Szerda 12:00-20:00
Csütörtök 08:00-14:00
Péntek: 12:00-20:00
Szombat zárva
Vasárnap zárva