Kántor Zsuzsa Kozmetika

Arckezelések, arcfiatalítás Szigetszentmiklóson közel 30 év tapasztalattal! Ilcsi és Xtreme Lashes referencia szépségszalon!

Elérhetőség

Kántor Zsuzsa Kozmetika

Szigetszentmiklós
Bajcsy-Zsilinszky utca II. üzletsor

E-mail: kantorzsu@gmail.com

Telefon:
+36-20-9367636
Nyitva tartás:

Hétfő 12:00-20:00
Kedd 08:00-14:00
Szerda 12:00-20:00
Csütörtök 08:00-14:00
Péntek: 12:00-20:00
Szombat zárva
Vasárnap zárva

3D műszempilla

2008 óta foglalkozom szempilla hosszabbítással. Hosszas keresgélés után az Xtreme Lashes műszempillákra esett a választásom. A cég által kínált anyagok, termékek és az ezekhez kapcsolódó képzések, oktatások győztek meg a döntésemről. Az átlag feletti árakhoz kiemelkedő minőség kapcsolódik.

Mit kínál az Xtreme Lashes?

Az Xtreme Lashes 3D szempilla felrakása az egyedülálló Irritáció-minimalizáló rendszerrel történik, melynek egyik alapja a Flex Fusion ragasztó. Ezt a ragasztót allergiásokon tesztelve fejlesztették ki, hogy a vendégek számára a lehető legbiztonságosabb legyen. Termékeik a legmagasabb minőségűek és színvonalúak. A műszempillák teljesen természetes hatásúak. De ha úgy szeretnéd, színes pillákkal és Swarovski kristályokkal exkluzívvá tehetjük pillasorodat.

A megfelelő szálak kiválasztásánál ügyelünk a szem stylingjára is. Mit jelent ez?

Csakúgy, mint a frizura esetében, a megfelelően megválasztott pillahosszúsággal korrigálni lehet például a lefelé görbülő szemet vagy előnyösen befolyásolható a mélyen ülő szempár. Néhány szál színes pillával (mely még nem tűnik fel) élénkíthető a szemszín.

Az Xtreme Lashes kínálja a legtöbb szalonexkluzív terméket, melyek megkönnyítik az otthoni ápolást, sminkelést, így szempillád még tartósabbá válik.

Az Xtreme Lashes applikáció során akár 100-120 műszempillát is fel tudunk helyezni, de alapkövetelmény a 80 pilla.

Te is szeretnél csodás hosszú pillákat? Kérj időpontot most!